За Филто-С

Филто-С е водеща строително-инвестиционна компания, специализирана в строителство, продажба и управление на жилищни и административни сгради. Създадена през 1990 г., компанията разполага с широк екип от професионалисти – повечето от които инженери, които вярват, че именно строителите са отговорни са облика на съвременния град.

Функционалността, нововъведенията, тестването и прилагането на иновации, както и постоянното подобряване на качеството на сградите продължават да са нашата движеща сила и мотивация. В портфолиото на компанията фигурират над 80 обекта на територията на София с РЗП от 210 000 кв.м. В прецизно построените 1800 апартамента, десетки магазини, няколко офисни и административни сгради, ресторанти, сладкарници, болници, черква и производствени халета живеят и работят близо 10 000 души. Едни от най-успешните ни проекти са комплексите Cite Jardin и Мотописта.

Известни сме с това, че полагаме усилия и сме ангажирани с цялостното изпълнение на прилежащата инфраструктура и благоустройствени мероприятия на нашите комплекси. Благодарение на професионализма и висококачественото строителство, Филто-С се утвърди на българския пазар и заслужи доверието на хората, превръщайки името си в синоним на лоялност и съвестно отношение.

За повече информация: filto-s.com