За комплекса

Тинтява Гардънс. По-слънчевата страна на живота.

„Тинтява Гардънс” е новият проект на строително-инвестиционната компания Филто-С ООД. Намира се в непосредствена близост до спортен център „Диана” и Ловен парк. Комплексът е от затворен тип и ще предлага на своите бъдещи обитатели качествено нов начин на живот в съвременния град. Проектиран е да задоволи всички нужди от удобство, сигурност и естетика на прилежащите части, както и да предложи на живущите спокойствие и комфортни условия за отглеждане на деца. Високото ниво на професионализъм, контрол, иновации в технологиите на строителство и стремеж към осигуряване на мечтания дом превръщат „Тинтява Гардънс” в по-слънчевата страна на живота.

Заобиколен от пищната зеленина на Ловен парк, „Тинтява Гардънс” се отличава с това, че запазва баланса между създаденото от пририродата и човека. На преден план са изведени градини и вътрешен двор с места за отдих. Озеленяването не спира само дотук. Съобразено с растителността в Ловен парк, то минава през вътрешния двор и детските площадки на комплекса, за да се качи по терасите и да превърне „Тинтява Гардънс” в един от най-природосъобразните комплекси в София днес.

Комплексът включва две тела с апартаменти, ателиета и магазини, вътрешен двор с детски площадки, две сутеренни нива с гаражи и паркоместа за автомобили и мотоциклети. Сграда 1 включва секции А, Б и В, като последната се изгражда в сътрудничество с фирма С.Д. Торин-Тончев ЕООД. Сграда 2 включва секции Г и Д. Партерните етажи на сградата разполагат с просторни луксозни фоайета с места за сядане. Всяка секция предоставя на живущите общо помещение за велосипеди и детски колички, помещение за градински инструменти и санитарен възел. Паркирането е улеснено чрез удобни рампи и подходи за маневриране.

„Тинтява Гардънс” е с локация в район с цялостно завършена инфраструктура и благоутройствени мероприятия. Разположен е между ул. Тинтява и ул. Самоков. Само на няколко минути пеша се намират детски градини, училища, търговски, здравни и административни центрове, метростанция „Жолио Кюри” и спирка на градски транспорт.

 

Адрес на комплекс Тинтява Гардънс:

1172 София
ж.к. Изгрев
ул. Тинтява и ул. Самоков
Тинтява Гардънс в Google Maps

Къде се намира

Тинтява Гардънс се намира в квартал Изгрев, непосредствено до Национален спортен център Диана и Ловен парк, само на 10 минути от центъра на града и околовръстен път.